By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
August 15, 2023
September 12, 2019

Ott leszünk: StartUp Live Budapest 2019!

Budapestre érkezik a StartUp Live 2019. októberében - mi is ott leszünk!
Startup Live 2019 Budapest

A hackathon jellegű rendezvényen egyetlen hétvége áll rendelkezésre, hogy az ötletgazdák-startupok minél messzebb jussanak koncepciójukkal, akár befektetési tárgyalások megkezdéséig. A program presztízsét és erejét a 10 éves nemzetközi háttér, a Pioneers Ventures, a korábbi csapatokból álló network és a felkért mentorok adják. Korai fázisban, nemzetközi ambíciókkal csak ajánlani tudjuk a programot!

Idén mi is ott leszünk - az eseményen Kiszely Laci képviseli az AbilityMatrixot mentorként, a csapatokat segítendő termékesítés, piacra vitel és product-market-fit témakörben. See you there!

StartUp Live Budapest
2019. Október 4-6.
Hub Hub (Király utca 26, 1061 Budapest)

Az esemény részletei:

https://www.startuplive.org/event/budapest-2019-10/

Segíthetünk? Az AbilityMatrix mentorai rendszeresen StartUp Office Hours-t tartanak, ahol lehetőséged van kb. 1 órában megmutatni és átbeszélni a projektedet. Külső nézőpontot adunk, őszintén, érdekmentesen és kötetlen formában. Időpontért klikk ide

Kapcsolatfelvétel: info@abilitymatrix.com